Nieuwe moeders vragen me vaak hoe ze een baby moeten fotograferen als ze niet rechtop kunnen zitten. Ik snap het helemaal! Baby moet op de een of andere manier worden ondersteund of ondersteund, dus dit kan een interessante foto-uitdaging zijn. Wel, ik ben zo opgewonden om een ​​handvol supereenvoudige ideeën over fototips met je te delen! Sommige van deze kunt u doen met een smartphone en voor anderen, ik zal uitleggen hoe u de foto kunt maken met uw mooie camera!

Je hebt eigenlijk een handvol opties om een ​​baby te fotograferen als ze niet rechtop kunnen zitten. Ik hou van te beginnen met de baby op de vloer. Dit is een geweldige manier om foto’s te maken van alleen zij. Merk op hoe laag ik hiervoor ben gekomen? Ik ben bijna op ooghoogte met de baby. De kleur en de textuur van het tapijt storen u? Geen zorgen, ik zal je laten zien hoe je daar in een handomdraai voor zorgt!

Plaats de baby met de baby op de grond naast een raam of een glazen schuifdeur. Laat iemand op het glas tikken zodat ze naar boven kijken. Als de baby opkijkt, krijg je dit prachtige vanglicht in hun ogen. Het vanglicht is de witte schittering die vanuit het midden van hun ogen schijnt.

Als de kleur en textuur van het tapijt u storen, kunt u de afbeelding naar zwart-wit wijzigen. Dit accentueert ook altijd meer emotie. Je kunt je afbeeldingen bewerken om zwart-wit te worden met foto-apps zoals Instagram of door gewoon alle verzadiging in je foto te verwijderen. LIEFDE dat giechelen! Ik kan het bijna horen!
Laten we van de grond gaan. Bij verhalen gaat het om drie basiselementen. Een van hen identificeert Details definiëren. Een van mijn favoriete Definiërende Details tijdens de eerste drie maanden van het leven van de baby is die kostbare haarwerveling. Laat mama of papa de baby vasthouden en concentreer je scherp op de krul van de baby. Hint: als je van die boterachtige, wazige achtergrond houdt zoals ik, hoe dichter je bij de baby komt, hoe vager de moeder wordt. Ik ben dol op moeder op de achtergrond te vervagen omdat het haar emotie veel belangrijker maakt, omdat de scherpte van haar glimlach niet wedijvert met de haarwerveling van de baby.

Die ene speciale dag, die moet goed vastgelegd worden. Daarom onze tips voor het vinden van de perfecte fotograaf

1. Fysieke locatie van de fotograaf
Het is belangrijk dat u een fotograaf inhuurt met een fysieke locatie. Dit maakt het gemakkelijk voor u om ze te ontmoeten en afspraken te maken. De fotograaf werkt mogelijk thuis, maar weet u waar ze wonen? Een studio of fysiek kantoor is belangrijk omdat het enige mate van betrouwbaarheid aan hun kant laat zien.

2. Het prijskaartje
Geld uitgeven aan een professionele fotografie is het waard. Het inhuren van iemand die echt getalenteerd is, zal helpen elk bijzonder moment en elke herinnering vast te leggen. Nou, het spreekt vanzelf dat er niets zo opwindends is als terugblikken op je foto’s en het opnieuw aanwakkeren van alle speciale momenten.

3. Uw fotografiestijl
Je persoonlijkheid is een belangrijke bepalende factor voor je fotografiestijl. Krijg aanbeveling van vrienden en bekijk de relevante websites van fotografen. Zou je artistieke foto’s liever hebben dan vintage foto’s? Of kiest u voor formele foto’s in plaats van klassieke foto’s? Sommige fotografen nemen alleen zwart-witfoto’s terwijl anderen gespecialiseerd zijn in kleurenfoto’s. Je moet de portfolio’s van elke fotograaf bekijken om de kwaliteit te meten. Controleer of de foto’s goed verlicht zijn en of ze een goede resolutie hebben. Je zou ook de liefde op de foto’s moeten kunnen voelen.

4. Persoonlijkheid
Het is belangrijk dat u een goede relatie onderhoudt met de fotograaf. Dat betekent dat je de fotograaf moet ontmoeten om te zien of er chemie tussen jou is. Hier komt de persoonlijkheid binnen. Onthoud dat dit persoonlijke een belangrijk onderdeel van je belangrijkste dag zal zijn; dus, je zult zeker willen weten dat je iemand kiest die je kunt vinden. Als ze op de een of andere manier arrogant zijn, moet je op zoek naar een andere fotograaf.

5. Sleutelelementen
Een professionele fotograaf zal belangrijke elementen aanbevelen die uw foto’s interessanter maken. Enkele van de beste opnamen kunnen de bruid en de bruidegom zijn die naar elkaar kijken en de voorbereidende opnamen maken. Het is ook belangrijk dat u vraagt ​​of uw fotograaf een assistent meebrengt. Het voordeel van een andere fotograaf is dat ze vanuit verschillende hoeken foto’s kunnen maken.

6. Professionalisme
U wilt een bruiloftsfotoservice inhuren die begrijpt wat er moet gebeuren zonder een routebeschrijving van u nodig te hebben. Een goede fotograaf moet in staat zijn om elk speciaal moment vast te leggen zonder u te slepen of speciale momenten te onderbreken met uw vrienden en familie.

Fotografie is eigenlijk een van de belangrijkste beslissingen die u voor uw bruiloft moet nemen. Het is aan jou om een ​​goede huwelijksfotograaf te kiezen in plaats van onprofessionele fotografen. Het is belangrijk dat je je huiswerk maakt.

1. Rule of Thirds
Het uitlijnen van objecten op een bepaald raster in uw foto’s zal balans en intriges aan uw werk toevoegen. Om dit te doen, moet je je voorstellen dat je foto is verdeeld in een raster van 9 gelijke delen, zoals de afbeelding hieronder.

Van daar kader je afbeelding om deze scheidingslijnen zowel verticaal als horizontaal zo goed mogelijk te houden. U kunt de afbeelding ook aanpassen aan hoofdelementen van objecten op kruispunten.

2. Toonaangevende lijnen
Als mensen worden we aangetrokken door lijnen en symmetrische objecten, daarom kan het door foto’s te nemen die gebaseerd zijn op leidende lijnen, helpen om je compositie te verbeteren. Gemeenschappelijke leidende lijnen kunnen wegen, treinsporen, waterwegen en andere lijnen zijn die het oog door een afbeelding kunnen leiden.

Ze hoeven echter niet helemaal recht te zijn. Voor een interessantere hoofdlijn probeer een winderige weg of een gebogen rivier. Zoek naar manieren om lijnen naar je onderwerp te leiden of creatief een verhaal te vertellen.

3. Patronen
Door een foto met patronen te maken, kun je snel mensen tekenen. Het contrast en het patroon in de onderstaande afbeelding maken het zowel opvallend als anders dan de gebruikelijke foto’s van een meer of vijver.

Zoek naar patronen in zowel stedelijke als landelijke omgevingen, je zult verrast zijn wat je kunt vinden! Patronen kunnen ontstaan ​​in de vorm van kleuren, vormen, unieke uitlijningen en meer.

4. Scherptediepte
Door diepte of focus aan uw foto’s toe te voegen, kunt u de aandacht van mensen vestigen op een specifiek object of deel van een foto. In dit geval richten we ons op een specifieke bloem in een boom vol met hen.

Oefen een scherptediepte om uw foto’s intrigerend te maken, met een gericht object en een enigszins onscherpe achtergrond. Als u opnamen maakt bij een lager diafragma, kunt u de diepte van uw foto’s vergroten en de wazigheid vergroten. Scherptediepte werkt goed met portretten.