Nieuwe moeders vragen me vaak hoe ze een baby moeten fotograferen als ze niet rechtop kunnen zitten. Ik snap het helemaal! Baby moet op de een of andere manier worden ondersteund of ondersteund, dus dit kan een interessante foto-uitdaging zijn. Wel, ik ben zo opgewonden om een ​​handvol supereenvoudige ideeën over fototips met je te delen! Sommige van deze kunt u doen met een smartphone en voor anderen, ik zal uitleggen hoe u de foto kunt maken met uw mooie camera!

Je hebt eigenlijk een handvol opties om een ​​baby te fotograferen als ze niet rechtop kunnen zitten. Ik hou van te beginnen met de baby op de vloer. Dit is een geweldige manier om foto’s te maken van alleen zij. Merk op hoe laag ik hiervoor ben gekomen? Ik ben bijna op ooghoogte met de baby. De kleur en de textuur van het tapijt storen u? Geen zorgen, ik zal je laten zien hoe je daar in een handomdraai voor zorgt!

Plaats de baby met de baby op de grond naast een raam of een glazen schuifdeur. Laat iemand op het glas tikken zodat ze naar boven kijken. Als de baby opkijkt, krijg je dit prachtige vanglicht in hun ogen. Het vanglicht is de witte schittering die vanuit het midden van hun ogen schijnt.

Als de kleur en textuur van het tapijt u storen, kunt u de afbeelding naar zwart-wit wijzigen. Dit accentueert ook altijd meer emotie. Je kunt je afbeeldingen bewerken om zwart-wit te worden met foto-apps zoals Instagram of door gewoon alle verzadiging in je foto te verwijderen. LIEFDE dat giechelen! Ik kan het bijna horen!
Laten we van de grond gaan. Bij verhalen gaat het om drie basiselementen. Een van hen identificeert Details definiëren. Een van mijn favoriete Definiërende Details tijdens de eerste drie maanden van het leven van de baby is die kostbare haarwerveling. Laat mama of papa de baby vasthouden en concentreer je scherp op de krul van de baby. Hint: als je van die boterachtige, wazige achtergrond houdt zoals ik, hoe dichter je bij de baby komt, hoe vager de moeder wordt. Ik ben dol op moeder op de achtergrond te vervagen omdat het haar emotie veel belangrijker maakt, omdat de scherpte van haar glimlach niet wedijvert met de haarwerveling van de baby.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *