Een van de klachten die we vaak horen van huiseigenaren is dat hun badkamer te donker is. Badkamer ramen laten natuurlijk licht binnen, creëren de illusie van een grotere ruimte en maken het eenvoudiger om alledaagse taken uit te voeren, zoals tanden poetsen of make-up aanbrengen. Maar het nadeel van het toevoegen van meer vensters aan uw ruimte is minder privacy. We bieden 6 badkamerideeën voor raambekleding die de nodige privacy bieden zonder het natuurlijke licht te elimineren uit de modern bathroom.

Gordijnen

Voor een klassieke look zorgen gordijnen voor privacy in de badkamer, terwijl uw ruimte een elegante en verfijnde uitstraling heeft. Gordijnen zijn meestal niet erg populair bij het ontwerpen van badkamers, om stof vocht in de badkamer kan vasthouden. Zoek voor een badkamer vriendelijk gordijn naar waterbestendige of schimmelresistente raam behandelingsopties, die goed werken in een vochtige omgeving.

Standaard jaloezieën / tinten

Standaard jaloezieën en tinten zijn een van de meest voorkomende badkamer vullende bekledingen. Omdat de meeste huiseigenaren dit soort raam behandelingen reeds in andere kamers van hun huis hebben, helpt het gebruik van jaloezieën of tinten in zowel de badkamer als de woonkamer om een ​​samenhangend uiterlijk te creëren.

Van boven naar beneden

Als u geïnteresseerd bent in het toevoegen van moderne badkamer raam behandelingen aan uw ruimte, zijn tinten die van onderen naar boven zijn misschien de perfecte raambedekking voor u. Met dit type schaduw kunt u de kap zowel van bovenaf als van onderaf openen, zodat u beschikt over verschillende positioneringsmogelijkheden. Als u bijvoorbeeld een bad neemt, kunt u het bovenste deel van uw schaduw van boven naar beneden trekken en licht laten branden terwijl u uw privacy behoudt.

Dakramen

Dakramen zijn mogelijk geen raambekleding, maar veel huiseigenaren die natuurlijk licht willen toevoegen, maar privacy willen behouden, kunnen dakramen toevoegen aan hun badkamerontwerp. Dakramen zijn ook een goede optie om natuurlijk licht in een badkamer zonder ramen te brengen. Met de juiste badkamerraam behandelingen kunt u het meeste uit uw badkamerruimte halen. We hopen dat de bovenstaande ideeën voor raambekleding u zullen helpen de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *